Saapuminen ja pysäköinti

Suomen paras sijainti!


Mall of Triplassa sijaitseva Pasilan joukkoliikenneterminaali on Suomen vilkkain: sen läpi kulkee noin 200 000 ihmistä päivässä. Mall of Triplassa on helppo asioida myös autolla ja pyörällä ja esteetön liikkuminen on otettu huomioon.

Parkkihallissa on käytössä täysin puomiton pysäköinti. Käyttäessäsi Autopay -sovellusta tai rekisteröitymällä verkossa www.autopay.io -asiakkaaksi pysäköinti käynnistyy automaattisesti rekisterintunnistuksella parkkihalliin sisään ajettaessa. Pysäköinnin voi maksaa myös EasyPark ja ParkMan-sovellusten avulla (sovellukset käynnistettävä halliin saapuessa), maksuautomaateilla tai verkossa. Jälkikäteen pysäköinnin voi maksaa 48 tunnin kuluessa maksukortilla Autopay -sovelluksella tai osoitteessa www.autopay.io.

Saapuminen

Mall of Triplaan on helppo tulla niin julkisilla kulkuvälineillä, oma autolla kuin pyörälläkin.

train logo

Raitiovaunu- ja bussipysäkit sijaitsevat aivan Triplan edustalla – Pasilan aseman eteläpuolella, asema-aukiolla. Kaikki lähi- ja kaukoliikenteen junat pysähtyvät Pasilassa. Junalla pääset Pasilasta lentokentälle noin 20 minuutissa ja Helsingin keskustaan noin viidessä minuutissa! Asema-aukiolla on myös taksitolppa.

bicycle logo

Pyöräilijät on huomioitu Triplassa. Polkupyörille on varattu 3 400 pysäköintipaikkaa. Pyöräparkeista löytyy sähköpyörille latauspisteitä, polkupyörien pesupaikka sekä välineitä pientä pyörähuoltoa varten. Pyöräparkit ovat maksuttomia. Lisäksi ulkopyörätelineitä löytyy Triplan eteläpuolelta Pasilansillalta ja asema-aukiolta.

parking logo

Triplaparkissa on autoilijoita varten viidessä kerroksessa yhteensä 2 300 pysäköintipaikkaa ja sähköautoille lähes 300 latauspistettä. Käyttäessäsi Autopay -sovellusta tai rekisteröitymällä www.autopay.io pysäköinti käynnistyy ja loppuu automaattisesti rekisterintunnistuksella parkkihalliin sisään ja ulos ajettaessa. Pysäköinnin voi maksaa myös EasyPark ja ParkMan-sovellusten avulla (sovellukset käynnistettävä halliin saapuessa).

Pysäköinnin voi maksaa myös hallista löytyvillä maksupisteillä, joissa voi maksaa yleisimmillä maksukorteilla ennen poistumista parkkihallista. Jälkikäteen pysäköinnin voi maksaa 48 tunnin kuluessa maksukortilla Autopay -sovelluksella tai osoitteessa www.autopay.io. Jos pysäköintiä ei makseta millään yllä olevalla maksutavalla, lähetetään rekisterinumeron perusteella maksuhuomautus (laskuun lisätään laskutuslisä 5 €).

Triplaparkkiin ajetaan Triplan pohjoispuolelta Firdonkadulta ja etelästä Pasilan Tornikujalta.

Pysäköinti Triplaparkissa

Lämmin Triplaparkki on käytettävissä 24/7.
HUOM! Käyttäessäsi Autopay -sovellusta tai rekisteröitymällä verkossa www.autopay.io pysäköinti käynnistyy automaattisesti rekisterintunnistuksella parkkihalliin sisään ajettaessa. Pysäköinnin voi maksaa myös EasyPark ja ParkMan-sovellusten avulla (sovellukset käynnistettävä halliin saapuessa), maksuautomaateilla tai verkossa. Jälkikäteen pysäköinnin voi maksaa 48 tunnin kuluessa maksukortilla Autopay -sovelluksella tai osoitteessa www.autopay.io. Jos pysäköintiä ei makseta millään yllä olevalla maksutavalla, lähetetään rekisterinumeron perusteella maksuhuomautus (laskuun lisätään laskutuslisä 5 €).

Triplaparkkiin pysäköitävien autojen maksimikorkeus on 2,3 m. Myös moottoripyörille on varattu omia pysäköintipaikkoja. Moottoripyörien pysäköinti toimii kuten autoilla, mikäli rekisterikilpi on automaattisesti luettavissa. 

Lue täältä pysäköintiin liittyvät yleisimmät kysymykset ja vastaukset. 

 

Pysäköinnin hinnasto

1h ilmaista pysäköintiaikaa Triplaparkissa.

Katso pysäköinnin hinnasto tästä linkistä. 


Pyöräparkit

Veturitien pyöräparkki:
Sijaitsee 1. kerroksessa Pasilan aseman ja raiteen 11 alla ja avoinna 24/7. Kulku ulkokautta Veturitieltä. 

Tornikujan pyöräparkki:
Sijaitsee 1. kerroksessa kauppakeskuksen puolella ja avoinna päivittäin klo 6-23. Kulku ulkokautta Tornikujan ja Veturitien kulmasta ja kauppakeskuksen puolelta 3. krs JD Sport -liikkeen vierestä. Tornikujan pyöräparkista on myös hissiyhteys Pasilansillan pyöräparkkiin. 

Pasilansillan pyöräparkki:
Sijaitsee 3. kerroksessa kauppakeskuksen puolella ja avoinna päivittäin klo 6-23. Kulku ulkokautta Pasilansillalta O'Learysin vierestä ja kauppakeskuksen puolelta JD Sport -liikkeen vierestä. Täältä löydät polkupyörien itsepalvelupesupaikan sekä välineitä pientä pyörähuoltoa varten. 

Pyörähotelli:
Pyörähotelli löytyy Pasilansillan pyöräparkin yhteydestä ja täten pyörähotelliin on pääsy päivittäin klo 6-23. Pyörähotellista voit vuokrata paikan pyörällesi lukitusta tilasta. Hinta 30,91 €/kk. Vuokrasopimus tehdään aina vähintään yhden kauden ajaksi (huhti-syyskuu, lokakuu-maaliskuu). Lukittuun tilaan pääsee henkilökohtaisella kulkutunnisteella ja tilasta löytyy myös suihkumahdollisuus, pukuhuone ja lukittavat kaapit (oma lukko). Mikäli olet kiinnostunut vuokraamaan paikan, ota yhteyttä asiakaspalvelu@malloftripla.fi. 

Maksupisteet

Jos sinulla ei ole pysäköinti-sovellusta, voit maksaa pysäköintisi maksupisteellä debit- tai credit-kortilla vierailusi jälkeen. Maksaminen aloitetaan syöttämällä auton rekisteritunnus. Maksupisteen vierestä löytyy myös "Löydä autosi" –palvelu. Palveluun syötetään auton rekisteritunnus ja näytölle ilmestyy autosi sijainti hallin pohjakartalla.

Voit maksaa pysäköinnin myös verkossa 48 h sisällä pysäköinnin päättymisestä. 

Maksusovellukset 

Sujuvin tapa maksaa pysäköinti Triplaparkissa, on ladata Autopay -sovellus. Sovellukseen rekisteröityneenä pysäköinti alkaa ja loppuu automaattisesti ajaessasi parkkihalliin ja ulos. Sovelluksen käytöstä ei koidu ylimääräisiä palvelumaksuja normaalin pysäköintihinnaston lisäksi. Lataa sovellus sovelluskaupastasi. 

Voit maksaa pysäköinnin myös EasyPark- tai ParkMan-sovelluksella. Aloita mobiilimaksu, kun olet pysäköinyt autosi alueelle. Pysäköinti päättyy automaattisesti ajaessasi ulos alueelta. Huomioithan operaattorien omat sopimusehdot ja palvelumaksut. Lue lisää osoitteesta www.parkman.io tai easypark.fi.

Maksa rekisteröitymällä netissä Autopay-asiakkaaksi

Sinun ei tarvitse ladata erillistä appiä puhelimeesi vaan Autopay-palvelu toimii myös nettiselaimella. Rekisteröitymällä Autopay -asiakkaaksi ajat jatkossa vain sisään, käyt asioilla ja ajat ulos pysäköintihallista. Rekisteröidy netissä osoitteessa www.autopay.io/signup. Kuitin saat tarvittaessa Autopay-profiilistasi: www.autopay.io.

Palvelut Triplaparkissa

Triplaparkin P3-kerroksessa sijaitsee InCar Autopesula ja Rengaspalvelu, josta saat autoosi pesut sekä renkaiden palvelut. 
Päivittäistavarakauppojen noutopisteet sijaitsevat Triplaparkin P1-kerroksessa.
Triplan asiakkaiden käyttöön tarkoitettu Ekopiste sijaitsee Triplaparkin P3-kerroksessa. Ekopisteessä on mahdollista kierrättää maksutta lasia, metallia, paperia, kartonkia ja muovipakkauksia.

Pysäköinnin asiakaspalvelu

Sähköpostiosoite: info@europark.fi
Puhelinnumero: 0207 907 300

Asiakaspalvelun puhelinnumero palvelee arkisin klo 8-21, la klo 9-21 ja su klo 9-19. 

Pysäköintipaikat liikuntarajoitteisille

Liikuntarajoitteisten pysäköintipaikat sijaitsevat Triplaparkin P1-kerroksessa. Pysäköintimaksu muodostuu samaan tapaan kaikilla Triplaparkissa pysäköivillä.

Sähköautojen latauspisteet

Sähköautoille on Triplaparkissa varattu lähes 300 pysäköintipaikkaa, joissa on latausmahdollisuus. Pysäköintipaikkoja löytyy Triplaparkin kerroksista P2-P4. Julkisten latauspisteiden teho on 22 kW. Latauspalvelu veloitetaan kulutuksen mukaan 0,30 €/kWh. Kulutetun sähkön lisäksi veloitetaan normaali pysäköintimaksu. Lataukseen käytetään eParking-sovellusta, ohjeet sovellukseen käyttöön löytyvät lataustolpista.