Mall of Triplassa lukuisia uusia liikeavauksia

Suomen suosituimmassa kauppakeskuksessa tapahtuu, sillä lähiaikoina meillä on luvassa runsas määrä upeita liikeavauksia. Liikeavauksia nähdään monessa eri kerroksessa ja monilla eri toimialoilla, kun ovensa avaavat Nespresso Boutique, Cocopanda, Eat Poke, SuperBowl, Magnolia Coffee & Bakery, Comets ja Incar.

”Olemme todella innoissamme tulevista avauksista ja siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme entistä monipuolisempia palveluita. Tripla kehittyy ja uudistuu jatkuvasti, niin palveluiden kuin kokonaisvaltaisen asiointikokemuksen osalta. Helsingin alati sykkivä sydän sykkii tulevaisuudessa entistäkin suuremmin, kun julkistamme lähiaikoina lisää liikeavauksia.” kertoo Mall of Triplan toimitusjohtaja Päivi Salonen.

Nespresso Boutique on jo avannut liikkeensä. Laadukkaan kahvivalikoiman liike löytyy 3.kerroksesta Iittalaa vastapäätä.

”Uudet myymälät ovat merkittävä osa kasvustrategiaamme Suomessa ja olemme erittäin innoissamme uuden Nespresso Boutique -myymälän avauksesta kauppakeskus Triplaan. Triplan kauppakeskus ympäristöineen on keskeinen kasvualue Helsingin kantakaupungissa ja meillä on paljon kahviasiakkaita, joille Triplan kauppakeskus on päivittäisen kulkureitin varrella. Viihtyisään ja inspiroivaan Nespresso Boutique -myymälään on mukava piipahtaa kahviostoksille ja nauttimaan kupillinen korkealaatuista kahvia.”, kommentoi Nespresso Suomen maajohtaja Olli Liedes.

Suosittu, pääosin verkkokauppatoimijana tunnetuksi tullut kosmetiikkatuotteita- ja brändejä myyvä Cocopanda rantautuu vihdoin Suomeen ja avaa ensimmäisen liiketilansa Triplaan.

”Olemme todella innoissamme avatessamme fyysisen Cocopanda-myymälän Suomessa. Koemme, että Tripla sopii todella hyvin profiiliimme, ja odotamme innolla tätä uutta seikkailua. Suomalainen markkina on ottanut meidät erittäin lämpimästi vastaan, siitä lähtien kun lanseerasimme cocopanda.fi-sivuston vuonna 2016, kertoo Cocopandan vähittäiskaupan johtaja Espen Werthus.

Ravintolat ja kahvilat

Asiakkailta paljon kiitosta saanut ravintola- ja kahvilatarjonta monipuolistuu entisestään, sillä avauksia nähdään sekä 1.kerroksen Restaurant Cornerissa että 4.kerroksessa Tapahtuma-aukion kulmalla ja asema-aukiolla.

Eat Poken
raikkaat bowlit löydät jatkossa 1.kerroksen Restaurant Cornerista. Eat Poke täydentää ravintola-alueen herkullista valikoimaa entisestään. Ravintola avautuu tiloihin kevään aikana.

Asema-aukion ikoninen sienirakennelma tarjoaa jälleen uusia elämyksiä, kun terveellisistä superkulhoista tunnettu SuperBowl avautuu toukokuun aikana Jungle Juice Barin naapuriin. Super Bowlista nappaat helposti herkut matkalle mukaan tai voit istahtaa syömään ravintolan yläkertaan, asemanvilinän yläpuolelle.

Tapahtuma-aukion kulmalle avautuu heinä-elokuun vaihteessa Magnolia Coffee & Bakery. Kahvilassa tarjoillaan herkullisia, ravintorikkaammin tuotettuja makeita ja suolaisia kahvilatuotteita. Kaikki tuotteet valmistetaan alusta asti paikan päällä laadukkaista raaka-aineista, karsimalla pois kokonaan vehnäjauhot ja lisätyt valkoiset sokerit tuotannosta. Kaikki tuotteet ovat myös luontaisesti gluteenittomia.                      

”Magnolia Coffee & Bakery on palvellut reilut kaksi vuotta asiakkaitaan Oulussa ja on nyt laajentumassa Triplaan. Konseptimme on otettu todella lämmöllä vastaan, tuotteillemme on selvästi kysyntää ja tarvetta tänä päivänä. Meitä on usein toivottu Uudenmaan alueelle, ja nyt tuli sopiva tilaisuus lähteä Triplaan. Olemme todella innoissamme tästä mahdollisuudesta.” iloitsee yrittäjä Hanna Sirniö.

Elämystarjonta laajenee

Elo-syyskuun vaihteessa Mall of Triplan elämystarjonta laajenee tanssiin, kun rock- ja swingtanssiseura Comets saapuu Triplaan. Comets on jäsenmäärältään Suomen suurin tanssiurheiluseura ja tarjoaa laajan valikoiman paritanssia ja soolotanssia niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin harrastajille.

Tanssistudio tulee sijaitsemaan muiden upeiden elämystoimijoiden läheisyydessä, Down Underissa, P4 -kerroksessa.

Monipuoliset autopalvelut

Suomen vaivattomin vauriokorjaamoketju InCar avaa pian korjaamon Mall of Triplan P3 kerrokseen. Uudistettuihin tiloihin valmistuu moderni täyden palvelun korjaamokeskus, jossa hoituvat lasipalvelu, autopesu kuin vauriokorjaus.

”InCar avaa vuoden sisällä yhteensä 6 uutta korjaamoa ympäri Suomen. Näistä Mall of Tripla on kieltämättä poikkeuksellinen ja uniikki kokonaisuus. Triplassa yhdistyvät loistavalla tavalla hyvä sijainti, saavutettavuus ja tilojen toimivuus. Uusi korjaamomme tulee olemaan merkittävä avaus vauriokorjausmarkkinassa, sillä vastaavaa konseptia ei Suomesta tai Pohjoismaista löydy.” kommentoi InCarin kaupallinen johtaja Pasi Tolvanen.

 

Lisätietoja:
Päivi Salonen, toimitusjohtaja
puh. +358 40 746 5055
päivi.salonen@malloftripla.fi


Julkaistu 26.4.2024
Muita tapahtumia