Triplan terassikausi on parhaimmillaan - 10 aurinkoista terassia!

Älä suotta lähde Triplaa edemmäksi kesään! Meiltä löydät kaikkiaan 10 aurinkoista ulkoterassia, joissa on yhteensä noin tuhat asiakaspaikkaa. Tule nauttimaan kevään lämmöstä lounaalle, after workeille, rennolle illalliselle - arkisin ja viikonloppuisin. 

Suurin osa terasseista löytyy Triplan eteläpuolelta Pasilansillalta. Lisäksi terasseja on myös asema-aukiolta ja 4. kerroksen tasolta. Ulkoterassin löydät seuraavilta ravintoloilta: Bierhaus Berlin, Burgers & Wine, Fredde's, Hesburger, O'Learys, Original Sokos Hotel Tripla, Ratamo, Roasberg, The Tower ja Urban Rabbit

Triplan lähialue kuhisee kesän ajan monenlaisia mielenkiintoisia tapahtumia. Tripla on loistava ja helposti saavutettava treffipaikka ennen ja jälkeen tapahtumien. Ja mikä parasta, palvelemme aamuvarhaisesta iltamyöhään.

Huonon sään sattuessa Triplan sisätiloista löytyy myös kattava määrä terasseja kesätunnelman ylläpitämiseksi. Suuntaa esimerkiksi 4. kerroksen Tapahtuma-aukiolle, jonka läheisyydestä löydät 4 viihtyisää sisäterassia. Terassitoimijoita täydentää myös muu ravintolatarjonta - Triplasta löydät lähes 70 ravintolaa ja kahvilaa, eli makuelämyksiä jokaiseen nälkään.

Tervetuloa säällä kuin säällä!


Julkaistu 2.5.2024
Muita tapahtumia